XXIX. valná hromada ČKA byla přerušena, pokračování se uskuteční ve čtvrtek 16. června 2022 od 11.00 hodin v Olomouci na Právnické fakultě Univerzity Palackého

POKRAČOVÁNÍ VALNÉ HROMADY ČKA SE USKUTEČNÍ VE ČTVRTEK 16. ČERVNA V OLOMOUCI

XXIX. valná hromada ČKA, která se konala 23. dubna 2022, byla přerušena ve večerních hodinách s tím, že pokračování se uskuteční do tří měsíců. Představenstvo na svém zasedání dne 3. 5. 2022 rozhodlo o termínu.

V souladu s ustanovením § 25 zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, a dále dle  § 1 odst. 2 Jednacího řádu valné hromady si Vás proto dovolujeme pozvat na pokračování valné hromady České komory architektů, které se uskuteční

ve čtvrtek 16. června 2022 od 11.00 hodin v Olomouci na Právnické fakultě Univerzity Palackého (Tř. 17. listopadu 8).

Z odsouhlaseného programu valné hromady zbývá projednat poslední bod, a to závěrečné usnesení. Předpokládaná délka pokračování valné hromady je 3 hodiny, samozřejmě bude záležet na množství návrhů do závěrečného usnesení (již nyní je jich podáno více než 10) a na diskuzi k nim.

VALNÁ HROMADA ČKA PŘERUŠENA PŘED POSLEDNÍM BODEM PROGRAMU

V sobotu 23. dubna se v prostorách Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci konala letošní valná hromada České komory architektů. Skončila ve večerních hodinách přerušením jednání před posledním bodem programu, po obsáhlých celodenních diskuzích. Dokončení se uskuteční v souladu s vnitřními komorovými řády do tří měsíců, o termínu rozhodne představenstvo na nejbližším zasedaní v úterý 3. května. Projednané body programu valné hromady jsou již platné, je tedy odsouhlasen rozpočet a byli zvoleni noví členové do orgánů ČKA.

Materiály, informace

Termín konání: v sobotu 23. dubna 2022, 9:30 hod.
Místo konání: Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci, 17. listopadu 8, 779 00 Olomouc

0299 Z91 4893 2000

0300 Z91 4899 2000